Projekt They say v Bojnicích

Po listopadovém pětidenním setkání českého, polského a slovenského týmu na Hrádku proběhl ve dnech 15.-17. prosince 2023  ve slovenských Bojnicích druhý meeting zaměřený na sdílení projektových výsledků.

V rámci této akce jsme se nejprve v pátek podělili o výsledky a výstupy z projektu na Hrádku se studenty gymnázia v Prievidzi, setkali se se starostou Bojnic, navštívili slavnosti Bojnický kračún a vyhodnotili se zahraničními partnery celý projekt. Sobotní program pak zahrnoval také poznávací aktivity, a to prohlídku zámku a jeskyní v Bojnicích a odpolední návštěvu lázní. U závěrečné společné večeře v hotelu Lipa jsme s ostatními leadery vyhodnotili celou spolupráci a popřáli si navzájem hodně úspěchů v dalších mezinárodních projektech. Do konce prosince nás čeká už jen zpracování dalších výstupů a propagace aktivit a naše projektová spolupráce se uzavře.

Setkání v Bojnicích se účastnilo 6 studentů O1.A a G1.C – Adéla Juříková, Nikol Kašová, Laura Halmová, Linda Halmová, Karin Wiśniowská a Katka Durasová společně s koordinátorem celého projektu Mgr. Martinem Frolíkem.

Více o mezinárodním projektu „They say…“ (fotografie, videa, výstupy…), jehož organizátorem byl spolek Euroteam Czech Republic, z.s., a který byl zaměřen na témata mediální gramotnosti a fake news, můžete najít na webové stránce www.they-say.webnode.cz  Projekt byl podpořen grantem Mezinárodního visegradského fondu.

Fotogalerie ke zhlédnutí

Mgr. Martin Frolík