Slavnostní předání maturitních vysvědčení

Dne 7. června 2023 se v Domě kultury města Orlová uskutečnilo již tradiční slavnostní předávání maturitních vysvědčení spojené s kulturním programem, letos v podání studentů naší školy Tobiáše Zegzulky a Lenky a Marka Kortových.

Absolventi všech oborů naší školy – gymnázia, obchodní akademie, veřejné správy a informačních technologií – se naposledy sešli, aby z rukou svých třídních učitelů, ředitele školy a paní starostky převzali maturitní vysvědčení, pamětní listy města i drobné upomínkové předměty.

Úspěšní maturanti se před zraky svých rodičů i dalších blízkých mohli pochlubit nejen svými úspěchy ve studiu, ale prostřednictvím prezentací také všemi zážitky ze školních lavic, z exkurzí, kurzů a jiných akcí školy. V projevech zástupců jednotlivých tříd zazněly vzpomínky humorné i nostalgické, při loučení se třídními se v mnohých očích objevily slzičky.

K maturantům promluvila starostka města paní Lenka Brzyszkowská a ředitel Gymnázia a Obchodní akademie Mgr. Pavel Kubínek, kteří vyjádřili své gratulace, ale také přání, aby absolventi na svou školu a město nezapomněli ani v letech, kdy je další studijní či pracovní život zavede do jiných měst nebo zemí.

Hodně štěstí, absolventi!

Fotogalerie – Mgr. Tereza Kubáčková |  Fotogalerie Města Orlová

Mgr. Jana Bláhová