Stříbro v okresním kole v atletickém čtyřboji

V pátek 12. 5. 2023 se konalo v Rychvaldě městské kolo v atletickém čtyřboji. Naši školu reprezentovaly čtyři týmy. Mladší dívky soutěžily v běhu na 60 m, 600 m, skoku do dálky a do výšky a v hodu kriketovým míčkem. Starší dívky vrhaly navíc koulí a vytrvalostní běh měly o 200 m delší. Mladší hoši soutěžili v běhu na 60 m, 800 m, skoku do dálky a do výšky a hodu kriketovým míčkem. Starší hoši vrhali navíc koulí a vytrvalostní běh měli opět o 200 m delší.

Počasí bylo ideální, a tak řada závodníků předvedla výborné výkony a někteří si vytvořili nové osobní rekordy. Po závěrečném sečtení bodů se nejlépe umístily dívky z tercie a kvarty, které v soutěži zvítězily a postoupily do okresního kola.

V pondělí 22. května 2023 se v Havířově sešly nejlepší týmy okresu Karviná, aby změřily síly mezi sebou. Naše dívky předvedly v soutěži vynikající výkon a celkově se umístily na výborném druhém místě. Nejvíce bodů získala Markéta Klotková z kvarty, která zvítězila ve skoku vysokém a vrhu koulí a byla celkově třetí. Velmi dobré výkony předvedly i další členky týmu: Nella Ligocká z tercie, Adéla Mihalová a Natálie Zarembová z kvarty a Lucie Koběrská z tercie.

Všem sportovcům děkujeme za úspěšnou reprezentaci školy a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Fotogalerie ke zhlédnutí

Za kabinet TV Mgr. Lenka Chlopčíková, Mgr. Lenka Zrubková