Jak lépe komunikovat aneb „Řeč těla“ – přednáška

Ve čtvrtek 24. listopadu 2022 se třídy V3.A a O3.A mohly zúčastnit zajímavé přednášky, která se zaměřila na různé formy komunikace.
Ze Slovenska k nám zavítal pan Ing. Dávid Vrtaňa, Ph.D. Vysvětlil nám různé pozitivní i negativní komunikační dovednosti. Např. nám popisoval, jak je možné rozlišit upřímný nebo falešný úsměv a jak rozpoznat pravdu a lež. To jsme si mohli hned vyzkoušet na praktických příkladech. Dozvěděli jsme se také, co vyjadřují určitá gesta a proč je lidé používají. V souvislosti s tímto tématem jsme rozebírali různé zažité mýty. Na závěr jsme si povídali o typech osobností. Přednášející vše dokládal příklady ze života skutečných osobností. Tím byla přednáška ještě zajímavější. Přednáška o řeči těla se nám líbila. Byla pro nás velmi poučná

Karolína Chmielniaková, V3.A

Ve čtvrtek 24. 11. 2022 přišel do naší školy prezentovat pan Ing. Dávid Vrťana, Ph.D., ze společnosti Mladý podnikavec, o. z. Byl to workshop zaměřen na téma „Řeč těla“. Ukázal a informoval nás, jak lidské tělo přirozeně ukazuje emoce. Vše velmi hezky a podrobně popsal zajímavým a zábavným způsobem. To byla první část workshopu. Druhá část byla zaměřena na predátory, narcisty a manipulátory. Vysvětlil nám, jak je poznat a jak se proti nim bránit.
Workshop byl zajímavý a určitě užitečný do budoucna. Osobně se mi velice líbil, také bych byla ráda za další podobný.

Natálie Visnarová, O3.A

Fotogalerie ke zhlédnutí

Ing. Leona Šidová a Ing. Lucie Šmuková