GOA League v Minecraftu

Ve středu 6. 12. 2023 se na budově B naší školy konal další GOA League v Minecraftu. Turnaje se zúčastnilo 6 týmů, ve čtyřech týmech hráli vždy čtyři členové, jeden tým vytvořila trojice hráčů a poslední tým tvořili jen dva hráči, ke kterým se na poslední hru připojil ještě jeden člen. Týmy převážně vytvořili žáci ze všech ročníků oboru IT, ale zúčastnili se i dva hráči z prvního ročníku oboru veřejnosprávní činnost a jeden tým složili čtyři žáci třetího ročníku gymnázia.

Na turnaji se hrály dvě minihry, letos bedwars nahradil eggwars a UHC Runs zůstal. V každé minihře se hrály 2 kola: jako první se hrály eggwars, UHC Runs a pak se znova opakovalo stejné pořadí. Všechny hry byly napínavé, byli jsme nadšení a vděční za početné zapojení našich žáků do turnaje.

Turnaj mohli diváci sledovat na livestreamu na twitch.tv/goaleague. I letos se o zábavu postarali dva komentátoři a aktivní hráči Minecraftu Daniel Žahourek a Kevin Harvan, kteří průběh turnaje komentovali až do poslední minuty.

Výsledky

Celkové 1. místo obsadil tým dvou hráčů Nick_CZ a ZoraXx, oba hráči se v průběhu turnaje velmi snažili a třikrát zvítězili. Druhé místo získal tým čtyř hráčů jménem Spageta_CZ, FallenRookie, Fokfox a CloudyKitty, kteří pod dobrým vedením jejich kapitána zaujali první, druhou i třetí pozici, takže získali zasloužené 2. místo. Jako třetí se umístil tým třech hráčů MarekHorky, Lite_sk a Agzo. Tento tým se také snažil a třikrát se umístil na krásném 3. místě, takže mu patřila celková bronzová příčka.

Děkujeme hráčům všech týmů za účast a budeme doufat, že se rozhodnete zapojit i do dalších GOA League turnajů.

Za účastníky Kevin Harvan, T4.C